Wolne Kapele Forum

Please login or register.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: Wesele 24.X.09  (Przeczytany 986 razy)

Natalia

• Newbe
  • *
  • Reputacja +0/-0
Wesele 24.X.09
« : Styczeń 07, 2009, 10:35:33 »
Witam,
Szukam kapeli na wesele na wyżej podaną datę. Podoba mi się z tutejszych zespołów Formacja Kompas. Z tego, co jest na stronie grają bardzo wyważoną muzykę, dla wszystkich. Ja jednak jestem ciekawa jak brzmią na żywo. Może ktoś z was był na imprezie, na której grali? Pochwalicie czy odradzicie?  ;)
Zgłoś do moderatora   Zapisane

jerome77

• Rozkręca się
  • **
  • Reputacja +1/-0
Odp: Wesele 24.X.09
« Odpowiedz #1 : Styczeń 19, 2009, 09:50:15 »
Hej Natalia!
Formacja Kompas to w sumie konkurencja, ale że znam ich trochę - mogę Ci odpowiedzieć. Masz rację, że grają "wyważoną" muzykę, każde z nich zajmuje się tym "fachem" już po kilkanaście lat. Grają we trójkę więc prawdziwie na żywo grać nie mogą, ale mają w instrumentarium saksofon, akordeon, gitary... Niektóre zespoły piszą, że są na żywo nawet wtedy, gdy podkład leci z keyboardu - byleby był grany "z ręki", a nie puszczony z mida czy mp3. Napewno załatwią Ci wyprowadzenie, biesiadę przy stołach i ogólnie prowadzenie wesela. W sumie polecam ich, chyba, że chcesz dowiedzieć się czegoś o moim zespole  8). Wtedy pisz na PW. Tu polecam jeszcze bardziej.
Pozdrowionka.

Natalia

• Newbe
  • *
  • Reputacja +0/-0
Odp: Wesele 24.X.09
« Odpowiedz #2 : Styczeń 20, 2009, 12:42:40 »
Dzięki za odpowiedź. Szczerze mówiąc to właśnie ich najbardziej brałam pod uwagę, ale nie zaszkodzi się rozejrzeć. Mówiąc "na żywo" miałam na myśli jakby to nazwać... dobre prowadzenie oczepin. Niektóre zespoły prowadzą je po prostu nudno :)